• Català
  • Castellano
  • English

Campanya emocions

Campanya emocions

"Ara més que mai, cuidem les nostres emocions", la campanya que envia missatges positius als formenterers i formentereres

El Consell de Formentera ha creat una campanya de comunicació amb l'eslògan "Ara més que mai, cuidem les nostres emocions". L'objectiu d'aquesta iniciativa és enviar a la ciutadania de l'illa missatges positius després d'un any de pandèmia. La iniciativa, es difon principalment a través de les xarxes socials i de missatgeria, està conformada per cartells i vídeos que també podeu veure en aquesta pàgina. El 3 de febrer va sortir la primera entrega de la campanya amb un vídeo, el cartell general i dos d'específics, cada setmana s'aniran fent públics nous vídeos i cartells. Esperam que us agradi!

VÍDEOS

video 01

El formenterer Juanjo Escandell corre, és la seva manera de fer front al virus, això sí mentre estiguem en situació de pandèmia ens demana que no ens rendim i que aprofitem totes les oportunitats que ens brinda Formentera.

video 02

Un passeig per les platges de Formentera, mantenir el contacte amb els éssers estimats o l'acompanyament dels amics (la família que triem). Aquests són només alguns dels consells que ens dona n'Elena, protagonista del segon vídeo de la campanya: "Ara més que mai, cuidem les nostres emocions"

video 03

Pep de n'Andreu és un formenterer que va néixer en plena Guerra Civil. Des de la seva experiència ens parla de com afronta la pandèmia. Ho fa amb ganes de què la vacuna torni a posar les coses al seu lloc i amb les feines del camp com a refugi!

video 04

Bartolo, Mari, Elma i Adel ens expliquen com la pandèmia els ha llevat moltes coses, però també els ha fet un gran regal: temps en família!

Amb aquest vídeo i l’anunci del final del Nivell 4 reforçat d’Alerta Sanitària la campanya “Ara més que mai, cuidem les nostres emocions” s’acomiada. Esperam que el seu esperit quedi entre naltros perquè totes i tots seguiu cuidant les vostres emocions.

CARTELLERIA

72 campanya emocions general FINAL

72 campanya emocions INDIVIDUALS DEF-5

72 campanya emocions INDIVIDUALS DEF-4

72campanya emocions INDIVIDUALS DEF-3

 

72 campanya emocions INDIVIDUALS DEF-1

72 campanya emocions INDIVIDUALS ALIMENTACIÓ

72 campanya emocions INDIVIDUALS aficions

4 campanya familia

4 campanya emocions