• Català
  • Castellano
  • English
El Consell

alejandraFerrer

Alejandra Ferrer Kirschbaum
Presidenta del Consell Insular de Formenteratel. 971 32 10 87
presidencia@conselldeformentera.cat

Benvinguts a Formentera

vista Formentera
Benvinguts i benvingudes

En nom meu i en el de tot l'equip de Govern, us don la benvinguda a la web del Consell Insular de Formentera. Amb aquesta web volem fer-vos arribar la informació institucional de la nostra illa i crear un espai on podreu conèixer millor quins són els serveis públics que s'ofereixen a la ciutadania.

A través d'aquest portal, volem que, tant les persones que viviu a Formentera com les que, vivint fora, hi teniu alguna mena de vincle, trobeu informació en tot allò relacionat amb els serveis i gestions relacionades amb els vostres assumptes particulars i amb els tràmits que es porten a terme a les diferents àrees del Consell.

Formentera és molt més que una petita illa, Formentera són moltes coses: és camp, és platja, són nuclis urbans amb vida pròpia, són racons màgics, fars, molins, torres, història, cultura, patrimoni, i una llarga llista impossible d'enumerar, però sobretot, Formentera són persones, i aquest Consell es deu al poble que l'habita i que la fa possible.

Per això, des de la institució insular treballam perquè la vida quotidiana dels seus habitants millori cada dia i cream nous canals perquè la ciutadania pugui participar en la gestió del seu municipi i pugui aportar, queixes, suggeriments i propostes a través d'aquesta web i a través de les xarxes socials per continuar avançant i treballar per una illa més participativa, ben gestionada i feliç.

I als que encara no heu tengut el plaer de conèixer la nostra illa aprofitam aquesta benvinguda a la nostra web per mostrar-vos un primer tast d'allò que us pot oferir, un tast acompanyat de tot tipus d'informacions que us seran d'utilitat per concretar el vostre salt a aquesta illa que us espera per mostrar-vos el seu encant i el de la seva gent.

Cordialment,
Ana Juan Torres

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1