• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

Ana Juan es reuneix amb els representants de l'associació de concessionaris de platges

foto 2022 kiosquersLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, s'ha reunit avui amb els representants dels concessionaris de platges de l'illa per explicar en primera persona en quin punt està el procés d'adjudicació de les concessions de platges per a aquesta temporada, tal com ja ha informat el Consell públicament els darrers dies. Cal recordar que el procés és un concurs públic d'adjudicació que encara està obert.

La presidenta també els ha informat de la decisió de la comissió de govern de demanar a la mesa de contractació que revisi els informes de viabilitat econòmica de cadascuna de les ofertes i també que demani una acta de titularitat real a les empreses presentades al concurs públic.

14 d'abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ampliació del servei de transport públic d'autobusos de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa que a partir de demà dijous 14 d'abril el servei de transport públic d'autobusos s'incrementa a tots els dies de la setmana. La línia 1 circular (que connecta el port de la Savina amb la zona de platges del Parc Natural, i amb es Pujols, Sant Ferran i Sant Francesc) i la línia 2 (que connecta el port de la Savina amb Sant Francesc, Sant Ferran, es Caló i la Mola) oferiran serveis diariament entre les 8 h i les 20 o 21 h.

Així mateix, des de l'àrea de Mobilitat s'ha recordat que des del passat mes de juny el servei d'autobusos és gratuït per als menors d'edat i per a persones amb discapacitat o dependents i els seus acompanyants.

13 d'abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 transport gratuit CAT

Castells inflables itinerants perquè els infants de Formentera gaudeixin de la Pasqua a l'illa

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que els dies 20, 21, 22 i 23 d'abril es crearà "un circuit de castells inflables itinerants que recorrerà els principals nuclis urbans de Formentera per oferir una activitat d'oci durant les vacances de Pasqua per als infants de Formentera", segons ha explicat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada.

Aquesta activitat serà gratuïta i va adreçada a infants d'entre 3 i 12 anys. Tres monitors ordenaran l'entrada al castells per edat i torns. En concret, s'instal·laran cada jornada quatre castells inflables de diferents mides i adequats a diferents edats.

Característiques

Els més menuts tendran al seu abast un castell de colors per saltar de 3 x 3 m. Una altra de les propostes és un castell decorat amb motius de Spiderman, té una zona de salt i tobogan, i unes mides de 5 x 4 m. El Texas, amb temàtica de Mickey Mouse, també compta amb una pista central de salts, dos tobogans i fa 6,5 x 4,7 m. Finalment, per als més grans hi ha un castell de 7 x 6 m amb dos tobogans de major alçada, una zona de salt i està decorat amb temàtica de dibuixos animats com Masha, Doraemon, Bob Esponja o Angry Birds.

Itinerari

Dimecres 20 d'abril, CEIP Mestre Lluís Andreu, Sant Francesc
Dijous 21 d'abril, plaça de les Illes Pitiüses, la Savina
Divendres 22 d'abril, CEIP el Pilar, la Mola
Dissabte 23 d'abril, Espai Cultural, Sant Ferran

Horari

D'11.00 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.00 h


13 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 castells inflables

Maurizio Lamberti mostra les seues fotografies a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell"

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que del 19 al 30 d'abril a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" es podrà visitar l'exposició "Dualislad" del resident a Formentera Maurizio Lamberti.

Amb aquest títol, "Dualislad", Maurizio vol expressar l'idea d'unir dos visions diferents d'una mateixa realitat. En algunes obres podrem fàcilment ubicar els elements fotografiats, no obstant això, en altres, necessitarem de la nostra atenció per descobrir quins són els punts de vista o els motius triats. D'aquesta manera, l'autor amb les seues diferents peces configura la nostra illa a manera d'un puzle. Com comenta l'artista "aquestes parts no tan visibles contribueixen que l'illa sigui única".

L'exposició, la primera d'instantànies d'aquest any 2022, mostrarà una visió diferent de l'illa de Formentera mitjançant el solapament de diverses imatges. Així, gràcies a les diferents opacitats en una mateixa fotografia, podrem veure un context nou amb alguns motius recognoscibles per tots.

L'exposició obrirà portes el dimarts 19 d'abril  a les 18.00 hores. La mostra es podrà visitar fins al 30 d'abril a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" de dilluns a dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

Diumenges, festius i dilluns matí la sala romandrà tancada.


13 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 dualislad

Més articles...

Pàgina 9 de 349

9

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat