• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

Procés d'adjudicació d'explotació de serveis de temporada de platges

El Consell de Formentera recorda que el procés d'adjudicació de la licitació per a la cessió de l'explotació dels serveis de temporada a les platges de Formentera està obert. Ara es requerirà a les persones i empreses licitadores la documentació prèvia a l'adjudicació de la contractació, per revisar que efectivament es compleixen tots els requisits. Després, la proposta s'haurà d'aprovar per Comissió de Govern, hi haurà un procés de deu dies per presentar al·legacions, i el Consell de Formentera tendrà quinze dies per fer l'adjudicació definitiva.

Des de la institució insular es vol destacar que el procediment s'està fent en tot moment respectant la legalitat i la lliure concurrència.

11 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Horari de visita del molí Vell de la Mola, la torre des Pi des Català i la Col·lecció Etnogràfica durant el mes d'abril

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Patrimoni, recorda els horaris de visita dels béns patrimonials de l'illa durant el mes d'abril. El molí Vell de la Mola obri de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores; la Col·lecció Etnogràfica, de dimarts a dissabte de 10 a 13.30 hores, mentre que per visitar la torre des Pi des Català cal concertar la visita a través del correu electrònic coneixpatrimoni@conselldeformentera.cat.

L'entrada és gratuïta i els festius les instal·lacions romandran tancades.

11 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 horaris patrimoni moli vell

cartell 2022 horaris patrimoni torre pi des catala

Pràctiques de bombers a Formentera

foto 2022 practiques bombersEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Interior, informa que dos estudiants del cicle formatiu d’emergències i protecció civil, que s’imparteix al CIFP Francesc de Borja Moll de Palma, estan realitzant pràctiques amb els Bombers de Formentera. Els estudiants han de fer 400 hores de pràctiques, en les quals aprenen a fer les intervencions bàsiques dels bombers així com la feina de prevenció i manteniment.

11 d'abril de 2022
Área de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera es promociona a la BIT de Milà

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, participa entre aquest diumenge 10 d'abril i el dimarts 12 d'abril en la fira BIT (Borsa Internacional de Turisme) de Milà. Formentera hi està present amb un estand on mostra els seus encants al públic directe, segons ha explicat el cap de Promoció Carlos Bernús.

Així mateix, agents de promoció es reuniran amb operadors turístics i periodistes per difondre les activitats que hi ha durant els mesos de temporada baixa i per mostrar l'illa com una destinació sostenible en què es poden fer activitats culturals, esportives, patrimonials i gastronòmiques, sempre en contacte amb la natura. Les rutes verdes i ornitològiques són uns altres atractius que també s'hi promocionaran.

Amb la participació en aquesta fira se cerca preservar un turisme que tradicionalment ha set fidel a Formentera, i també atreure el públic familiar o el tipus de visitant respectuós amb la natura i les tradicions de l'illa. Actualment, el mercat italià és el segon per darrere de l'espanyol.

8 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 bit mila

Més articles...

Pàgina 10 de 349

10

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat