• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media News

Formentera celebra demà el Dia del Turista

Amb motiu del Dia del Turista que se celebra demà 27 de setembre, l'àrea de Turisme del Consell de Formentera farà un convit de productes típics a les 12 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. La taula estarà ambientada amb cançons populars de Formentera. Tota la població de l'illa, així com els visitants estan convidats a la degustació.

26 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix dia turista

Presentació llibre divendres

El pròxim divendres 30 de setembre a les 19.30 h a la biblioteca Marià Villangómez es presentarà el llibre "L'obra folklòrica d'Isidor Macabich" de Joan Gomila Pere.

La presentació comptarà amb la presència de l'autor del llibre, l'editor Miquel Costa, la historiadora i arxivera, Fanny Tur. Regina Mayans serà l'encarregada de presentar l'acte i fer una  entrevista a l'autor.

26 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix llibre isidor macabich

Obert el termini d'inscripció per als cursos i tallers per a adults de pintura, fusta, fotografia i català

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura i Educació i del Servei d'Assessorament Lingüístic, presenta l'oferta de cursos i tallers de tardor i hivern per a persones adultes. L'objectiu és oferir una àmplia varietat per cobrir la demanda formativa i d'oci de la ciutadania resident a l'illa.

Tornen els clàssics tallers de creació i pintura impartits per Teresa Matilla, i el de talla en fusta d'Aaron Keydar. L'aula d'art, el taller impartit per Teresa Matilla, ofereix als alumnes coneixements de les diferents tècniques pictòriques, creativitat, creixement personal i emoció. El taller s'oferirà en horari de tarda de novembre a març. Per altra banda, Aaron Keydar porta impartint taller de talla en fusta des de l'any 2014, i enguany es realitzarà els dimarts i divendres en horari de tarda de novembre a març.

Enguany continua també el curs de fotografia digital (nivell I), impartit pel fotògraf José Antonio Arribas. El curs tendrà una durada de dotze hores, del 21 al 30 de novembre. La formació es divideix en una part teòrica i una de pràctica, que permetrà als alumnes aprendre diferents tècniques fotogràfiques dins i fora de l'aula. Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguin treure el màxim rendiment a la càmera rèflex o treballar amb profunditat diferents disciplines fotogràfiques.

Tots els cursos s'impartiran en el nou Espai Cultural de Sant Ferran i els joves de menys de 25 anys, els jubilats i les persones amb una discapacitat acreditada igual o superior al 33 %: gaudiran d'un de descompte del 30 %.

D'altra banda, el Servei d'Assessorament Lingüístic proposa els cursos de català per a adults. Els cursos son gratuïts, i les inscripcions es poden realitzar del 28 de setembre a l'11 d'octubre.

Preinscripcions
Pel que fa a les preinscripcions, es poden formalitzar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), o telemàticament a través de l'OVAC a partir del 28 de setembre.

26 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix cursos tardor

Formentera hosts keynote event for Balearic celebration of European Day of Languages

Monday 26 September, Formentera will host the keynote event commemorating European Day of Languages in the Balearic Islands. Organised by the Directorate General of Language Policy in collaboration with the Formentera Office of Language Policy, the event will be presided over by Ana Juan, Consell de Formentera president; Miquel Company, regional minister of European funds, university and culture; and Beatriz Defior, regional director general of language policy.

As part of the event, which kicks off at 6.00pm in the Consell de Formentera auditorium, Vicent Pitarch Almela will host a lecture titled 'Linguistic diversity and social structuring: a tribute to Joan Fuster'. Pitarch is a doctor in Catalan philology, member of Institut d'Estudis Catalans (IEC) and IEC delegate in Castelló. The talk will be followed by a musical performance by singer Pilar Mena.

The event is open to all and will be live-streamed on diaeuropeullengues.caib.cat.

European Day of Languages
The European Day of Languages has been celebrated every 26 September since 2001 on the initiative of the Council of Europe and European Union. The day aims to highlight the importance of language learning; increase multilingualism and cultural intercommunication; promote the richness of Europe's linguistic and cultural diversity, and encourage lifelong language learning in and out of school.

23 September 2022
Communications Office
Consell de Formentera

cartell 2022ix dia europeu llengues

More Articles...

Page 1 of 373

Start
Prev
1

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat