• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media News

El Consell Insular de Formentera i PIMEF posen en marxa la jornada ‘Black Friday’ per a fidelizar la compra en el comerç local

El Consell Insular de Formentera i la PIMEF han posat en marxa, amb motiu de l'arribada del divendres negre el pròxim 24 de novembre, la jornada ‘Black Friday a Formentera’ a través del seu programa de fidelització per al comerç local Compra a Casa.

Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15€ que es realitzin en els establiments adherits a Compra a Casa participaran en el sorteig d'una targeta regal de 50€. El guanyador es donarà a conèixer el dilluns 4 de desembre i podrà recollir el premi a les oficines de la PIMEF.

Actualment són 32 els establiments adherits al programa Compra a Casa i des de la seva posada en marxa en el 2016 s'han expedit 3.400 targetes.

‘Los muertos mandan’, de Vicente Blasco Ibáñez, llibre del mes de novembre del Club de Lectura de Formentera

La biblioteca de Formentera celebrarà el pròxim dia 21 de novembre una nova reunió del Club de Lectura. En aquesta ocasió el llibre que es tractarà serà ‘Los muertos mandan’, de Vicente Blasco Ibáñez.

La dinàmica del Club de Lectura de la biblioteca de Formentera és acudir a la cita amb el llibre proposat pel coordinador del club llegit i després conversar i debatre sobre ell.

Cal recordar que després de l'aturada per la pandèmia, el Club de Lectura es va reiniciar amb la col·laboració de l'escriptor de còmics eivissenc Lluís Ferrer, que és el coordinador d'aquesta activitat. La primera sessió d'aquest any 2023 va ser el 28 de febrer amb el llibre ‘Màquines com jo’. A partir d'aquí es va organitzar la lectura d'un llibre cada mes i va durar fins a maig, mes en el qual es va procedir a fer un parèntesi per l'època estival.

Qualsevol persona que estigui interessada a apuntar-se al Club de Lectura només ha de passar-se per la Biblioteca Marià Villangómez.

Formentera acull l'obra de teatre ‘Sex Toy’, que denuncia la situació de la dona en les societats actuals

La Sala de Cultura (Cinema) serà l'escenari dissabte que ve, 25 de novembre a les 20 hores, de la representació de l'obra teatral ‘Sex Toy. La rebelión de las muñecas’, a càrrec de la companyia Towanda Rebels. Aquesta obra està englobada dins dels actes commemoratius del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

‘Sex Toy’ és una obra escrita, dirigida, produïda i distribuïda per dones des d'una perspectiva feminista, avalada per la trajectòria i el compromís polític de les activistes feministes Towanda Rebels, que s'embarquen en la creació d'aquest espectacle amb vocació política i artística a través de la seva productora Purple Trama.

La proposta teatral té com a premissa la visibilització i la denúncia de la situació de la dona en les societats actuals. La idea de la dona com a mer objecte estètic i sexual és l'eix central de la proposta, en la qual també s'aprofundeix en temes com la cultura de la violació, la pornografia, la prostitució i la socialització femenina.

Amb la finalitat que els espectadors participin activament, l'obra ve acompanyada d'una trobada amb el públic, en la qual les actrius comparteixen la seva experiència durant el procés creatiu. L'obra teatral té una durada de 95 minuts, i el preu de l'entrada és de 7 euros.

Recital de piano i flauta travessera a Formentera a càrrec dels reconeguts internacionalment Jota Hidalgo i Úrsula Pomar

La Sala de Cultura (Cinema) acollirà diumenge, 26 de novembre, un recital de piano i flauta travessera a càrrec de Jota Hidalgo i Úrsula Pomar. Sota el títol ‘Llevant d’aires’, inspirat en el repertori que oferiran tots dos intèrprets, interpretaran música de Pablo Sarasate, Cécile Chaminade, Georges Enescu i Theodold Bohm, entre altres.

Es tracta d'una simbiosi de compositors amb un nivell d'exigència interpretatiu que situa a la formació en un nivell de virtuosisme elevat amb un caràcter variat i atractiu per al públic.

Tant Jota Hidalgo com Úrsula Pomar compten amb una carrera nacional i internacional reconeguda i complementen la seua trajectòria artística impartint docència a l'illa de Formentera.

El recital començarà a les 18.30 hores i les entrades es poden adquirir a partir del divendres, 17 de novembre, en www.entradasformentera.cat.

More Articles...

Page 2 of 448

2

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat