• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera, epicentre de la música Jazz

Formentera, epicentre de la música Jazz

Foto presentacio 4 formentera jaz festivalEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Festes i l’àrea de Turisme, ha presentat avui la celebració de la quarta edició del Formentera Jazz Festival que es celebrarà entre aquest dijous 31 i el proper diumenge 3 de juny. La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, així com el director del festival, Maxwell Wright, han explicat totes les activitats que es faran durant els 4 dies de festival i que tornaran a situar Formentera en l’epicentre de la música Jazz.

La consellera de Cultura, Susana Labrador ha volgut destacar l’aposta que el Consell fa pels projectes culturals de qualitat “el Formentera Jazz Festival dona el tret de sortida a la música en directe a l’illa, precedint el cicle de música a les places a més de les festes patronals i els concerts de Sant Jaume”. Així mateix, Labrador ha recordat la importància del festival com a oferta musical gratuïta i de qualitat “tant pels residents com per a tots aquells que ens visiten a inicis de temporada”.

Durant aquestes 4 jornades hi haurà tallers, concerts, sessions de dj i jam sessions amb artistes locals, estatals i internacionals. La plaça de Sant Francesc tornarà a ser l’escenari central del Formentera Jazz Festival, mentre que al Jardí de ses Eres es farà el taller d’improvisació, i Blue Bar i Chezz Gerdi seran els espais triats per inaugurar i tancar el festival d’enguany.

Des de la seua creació, aquest festival compta amb el suport del Consell de Formentera, que enguany hi aporta 12.500€ així com part de la infraestructura logística.

Podeu trobar tota la informació ampliada al web: http://www.formenterajazzfestival.com/

Programa:
31 MAIG
20.00h INAUGURACIÓ FESTIVAL
Blue Bar
Platja Migjorn, carretera Sant Ferran a la Mola, km 7,8

1 JUNY
21.30h PERE NAVARRO QUARTET
Plaça de Sant Francesc
23.00h OKOU
Plaça de Sant Francesc
00.30h DJ PANKO
Plaça de Sant Francesc

2 JUNY
17.00h TALLER D’IMPROVISACIÓ JUNIOR
Carpa jardí de ses Eres
Sant Francesc
21.30h IRENE ATIENZA
Plaça de Sant Francesc
23.00h JORGE PARDO & JESUS PARDO 'ELECTRODJINN'
Plaça de Sant Francesc
00.30h MIDI JAZZ CLUB
Plaça de Sant Francesc
02.00h PROFESOR ANGEL DUST
Plaça de Sant Francesc

3 JUNY
20.00h JAM SESSION
Chezz Gerdi
Es Pujols

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 10
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)