• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Formentera posa en marxa dos grups de suport familiar per acompanyar als pares i mares en la criança

Formentera posa en marxa dos grups de suport familiar per acompanyar als pares i mares en la criança

cartell grup de suportEl Consell de Formentera, a través de la conselleria de Benestar Social, posa en marxa dos grups de suport familiar, un de dirigit a pares i mares amb fills i filles d’entre 3 i 6 anys, i altre dirigit a pares i mares amb fills i filles d’entre 6 i 12 anys. Els grups són oberts, no fa falta inscripció prèvia, i tenen caràcter gratuït.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, segons ha explicat la consellera del ram, Vanessa Parellada, “és la de formar famílies (pares, mares, fills i filles) en l’enfortiment d’habilitats parentals, a fi de prevenir el desenvolupament de conductes problemàtiques (assetjament escolar, consum de drogues i d’altres) i donar suport en la seva tasca”.

Les sessions es portaran a terme al Casal d’Entitats. El grup de suport 1 (dirigit a pares i mares amb fills i filles d’entre 3 i 6 anys) es realitzarà el primer dijous de cada mes, i la primera sessió serà demà 10 de gener de 18 a 20h. El grup de suport familiar 2 (dirigit a pares i mares amb fills i filles d’entre 6 i 12 anys) es realitzarà el darrer dijous de cada mes, i la primera sessió serà el 24 de gener de 18 a 20h.

El grup de suport tendrà un doble vessant; segons ha destacat Vanessa Parellada, “per una part, s’acompanyarà els pares en la criança dels fills per a donar-los suport i orientar-los, i per l’altra se’ls proporcionarà eines per a evitar que una incipient problemàtica vagi a més”. Així, es treballarà la resolució de conflictes d’acord amb els valors democràtics i l’enfortiment de les habilitats socials amb els menors.

El grup de suport familiar serà conduït per l’educadora social de l’Àrea de Benestar Social i puntualment comptarà amb la col·laboració de professionals especialitzats en diferents temàtiques.

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1