• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El Consell organitza un curs de dispensació responsable d'alcohol

El Consell organitza un curs de dispensació responsable d'alcohol

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, organitza el pròxim 5 d'abril un curs de dispensació responsable d'alcohol i reducció de riscos adreçat a personal actiu en espais de música i ball, especialment personal de barres i responsables d'establiments. El curs és gratuït i es pot realitzar en dos sessions, de 10 h a 12 h o de 17 a 19 hores a la sala de plens del Consell de Formentera.

El curs forma part de les accions promogudes dins de la campanya 'No t'ofeguis en alcohol' que impulsa el Consell de Formentera i compta amb la col·laboració de la Fundació Salut i Comunitat, la Pimef, Cambra de Comerç i Federació Hotelera.

L'objectiu del curs és adquirir els coneixements claus per tal de fomentar uns espais de música i ball més segurs i augmentar la sensació de benestar en les persones usuàries. Dins d'aquesta formació específica també es busca familiaritzar-se amb els diferents tipus de drogues i consums que coexisteixen en els espais de música i ball; identificar i anticipar‐se correctament a situacions de risc i evitar que puguin convertir-se en problemàtiques, esdevenir referents en la transmissió de valors, informació i eines preventives en termes de salut; i conèixer i saber aplicar correctament les pautes preventives en dispensació responsable d'alcohol, consums de drogues i conductes violentes.

Qui vulgui participar en el curs ha de tenir els 18 anys complits en el moment de realitzar el curs i ha de formalitzar la inscripció fins al 4 d'abril al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat indicant nom complet, número de telèfon i horari de preferència per realitzar la formació.


30 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 dispensacio responsable

telf emergsocial 112

Ens trobareu a:
Venda des Brolls, 53
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 12 71 · fax 971 32 20 39
benestarsocial@
conselldeformentera.cat

Centre de Dia
Venda des Brolls
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 16 17 · fax 971 32 22 20

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1