• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Missió de vendes de Formentera per atreure el mercat suís en els extrems de temporada

Missió de vendes de Formentera per atreure el mercat suís en els extrems de temporada

foto 2023ii ausEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquesta setmana s'està fent una missió de vendes a Zuric, i la pròxima se'n farà una altra a Ginebra. En aquest sentit, Formentera es reuneix amb agents de viatge especialitzats en el públic de Suïssa per explicar totes les possibilitats que ofereix l'illa en temporada baixa.

"D'aquesta manera es cerca atreure turistes suïssos, que solen fer viatges de llarga durada i se senten còmodes amb el clima primaveral que ofereix Formentera durant la temporada baixa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer. El 2022 el mercat suís va suposar un 2 % del total de visitants i amb accions com aquesta es cerca que guanyi presència.

Es portarà material promocional de l'illa per destacar les oportunitats que ofereix per practicar esport o gaudir de l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es coneix el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa.

22 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)