• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Patrimoni El Consell convoca la beca d'investigació d'enguany dotada amb 8.500 euros

El Consell convoca la beca d'investigació d'enguany dotada amb 8.500 euros

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Patrimoni, informa que la convocatòria de la beca d'investigació de 2023 ja està oberta i que les bases es poden consultar al BOIB. Les persones interessades a presentar els projectes a la convocatòria tenen de termini fins al 24 de maig.

La consellera de Patrimoni, Raquel Guasch, ha recordat que "l'objectiu d'aquesta beca, dotada amb 8.500 euros, és l'impuls de la investigació a l'àmbit de Formentera en àrees temàtiques d'arts, humanitats i ciències socials". La consellera ha recordat que els treballs ens ajuden a aprofundir en el coneixement de la nostra illa des d'una perspectiva científica".

Una vegada finalitzat el termini de presentació, una comissió avaluadora formada per diferents membres valorarà els projectes presentats d'acord amb l'interès científic, la coherència i la metodologia, i els currículums dels investigadors. El treball d'investigació objecte de la beca concedida s'haurà de realitzar dins el termini de dotze mesos a comptar des de l'endemà de la recepció de la notificació de la concessió.

Els dos darrers projectes guanyadors han set "El camp de concentració de Formentera", de Manuel Suárez Salvà, el 2022; i ''Paleoformentera. Historia del paisaje y gestión de los recursos vegetales por parte de los primeros pobladores de Formentera'', de Pau Sureda i Jordi Revelles, el 2021.

20 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iv beca

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera