• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

Belén Alvite obre aquest dijous el cicle ‘Xerrades per a famílies i docents’

cartell-xerrada-bele--n-alvite1La directora del Centre d'Estudi i Prevenció de Conductes Addictives (Cepca) d'Eivissa, Belén Alvite, obre aquest dijous el cicle “Xerrades per a famílies i docents” amb la conferència Bencriats: Claus per educar els nostres fills i filles, que se celebra a les 17 hores a la sala polivalent del Centre de Dia.

Organitzat per la conselleria de Benestar Social, amb la col·laboració de l'àrea d'Educació del Consell de Formentera, el CEP (Centre de Professorat de Formentera), i la FAPA de Formentera, el cicle de nou conferències es desenvoluparà fins al 7 de maig. Totes les conferències es desenvolupen a la sala polivalent del Centre de Dia i a més es compta amb un servei d'acollida per a infants mentre es fan les xerrades.


8 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Comença el cicle ‘Xerrades per a famílies i docents’ amb una conferència sobre les claus per educar als fills i filles

poster-families3El Consell de Formentera, a través de les àrees de Benestar Social i Educació, informa que el 10 d’octubre comença “Xerrades per a famílies i docents”, un cicle de nou conferències que es desenvoluparà fins al 7 de maig a la sala polivalent del Centre de Dia. El cicle està organitzat per la conselleria de Benestar Social del Consell de Formentera amb la col·laboració l’àrea d’Educació del mateix Consell, el CEP (Centre de Professorat de Formentera), i la FAPA de Formentera.

La primera de les xerrades l’oferirà la directora del Centre d’Estudi i Prevenció de Conductes Addictives (Cepca) d’Eivissa, Belén Alvite, amb la conferència “Bencriats: Claus per educar els nostres fills i filles”.

L’objectiu d’aquestes xerrades és el de formar a famílies i docents en l’enfortiment de les seves habilitats, a fi de prevenir el desenvolupament de conductes problemàtiques (assetjament escolar, consum de drogues i d’altres) i donar suport en les seves respectives tasques.

El conseller de Benestar Social, Rafa Ramírez, ha assegurat que aquestes xerrades “són espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels infants”.

Totes les sessions es portaran a terme a la sala polivalent del Centre de Dia a les 17 hores i la primera sessió serà el 10 d’octubre de 17 a 19 hores. Es comptarà amb un servei d’acollida per a infants mentre es fan les xerrades en qüestió.

Bencriats: Claus per educar els nostres fills i filles
Belén Alvite
10 d’octubre

Nens bons i dolents: El perill de les etiquetes
Alberto Soler
14 de nov.

Fortnite…oci o addicció?
Andreu Alba
28 de nov.

Tic Toc, Instagram, Snapchat…? Coneixeu per on es mouen els vostres fills i filles?
Belén Alvite
12 de desem.

Com parlar de sexualitat amb els nostres fills?
Teresa Ramos
30 gener

A la vora d’un atac de nervis!
Iván Castro
6 de febrer

Què vol dir menjar bé?
Marina Ribas
12 de març

Recompenses i càstigs en polèmica
Estela Berenguer
30 d’abril

Com parlar amb els i les nostres fills i filles adolescents
Carles Ventura
7 de maig

Per a més informació podeu contactar amb l’àrea de Benestar Social, al telèfon 971 321271 o al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat.


4 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nou curs d’integració social i cultural per a estrangers

xiii-curs-integrci-social-i-cu1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que des del pròxim 21 d'octubre i fins a 31 d'octubre estarà obert el termini d'inscripció pel Curs d'Integració Social. Aquesta serà la tretzena edició d'un curs que es desenvoluparà del 5 al 28 de novembre a l'Escola d'Adults de Formentera i que té com a objectiu “ajudar a la integració de la població estrangera i afavorir la seva regulació”, com ha destacat el conseller de Benestar Social, Rafa Ramírez.

El nombre de places disponibles és de 15 alumnes i s'adjudiquen per ordre d'inscripció. Les persones interessades han d'adreçar-se a l'àrea de Benestar Social per fer les inscripcions en horari d'oficina de 9 a 14 hores i és necessari portar un document que acrediti la identitat de l'alumne (NIE o passaport). El curs és gratuït i té una durada de 20 hores repartides en dues sessions setmanals: dimarts i dijous de 16.30 a 19h. Es realitza a l'aula gran de l'Escola d'Adults.

Els continguts que es tractaran seran entre d'altres: valors constitucionals de l'estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d'Autonomia, Unió Europea, igualtat entre homes i dones, entre d'altres. “La finalitat és l'aprenentatge d'aquests continguts, que ajuden a obtenir l'Informe d'Esforç d'Integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears”, ha assenyalat el conseller Ramírez.

1 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Prevenció violència de gènere

taller-estudiants1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, ha organitzat aquest matí una activitat de prevenció de la violència de gènere per als alumnes de 4t d’ESO de l’IES Marc Ferrer, realitzada per la companyia ‘Teatre de xoc’. Es tracta d’un espectacle d’improvisació amb què es pretén reforçar el treball coeducatiu i preventiu que es fa des de l’institut des d’un vessant més directa, desenfadada i teatral.

27 de setembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Jutjat de Pau de Formentera trasllada les seves dependències

jutjat-de-pau1El Consell de Formentera informa que les oficines del Jutjat de Pau s'han traslladat en la seu de la Conselleria de Benestar Social, ubicada a sa Venda des Brolls, 53 a Sant Francesc. L'horari del Jutjat de Pau és de 9 a 13.30 hores, per bé que en cas de necessitat es realitzen diligències més enllà d'aquest horari.

En aquest local es segueixen prestant els serveis habituals del Jutjat de Pau, com ara tramitació i celebració d'Actes de Conciliació, diligències de comunicació com notificacions, citacions, requeriments i emplaçaments, així com delegades per exhorts d'altres jutjats o tribunals, tant en l'àmbit civil com penal entre d'altres. Així mateix, també té funcions de Registre Civil.

23 de setembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 8 de 34

8

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1